Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI

CE TIPURI DE PERSONALIZARI POTI REALIZA PE "CUM VREI TU"?

Prin felul in care personalizam produsele, aducem un nou concept pe piata romaneasca. Creativitatea noastra este diversa. Putem sa cream de la un tricou "Fix asa cum vrei tu", pana la unul cu "Amintiri de purtat oriunde" si pana la “Cel mai inedit cadou”!

PERSONALIZARE SIMPLA

Esti in cautarea unui mesaj semnificativ de pus pe tricou sau pur si simplu vrei sa ai un tricou cu fotografia preferata pe el? "Cum vrei Tu" iti imprima tricoul cu un print de calitate, pe tricouri 100% din bumbac. Personalizarea simpla se poate folosi pentru tricouri pentru cupluri, pentru mesaje personalizate, ca si pentru orice alt cadou unic.

PERSONALIZARE COMPLEXA

Amintiri de purtat oriunde. Poza e a ta, editarea a noastra. Creeaza un cadou de neuitat cu tricouri personalizate complex "Cum vrei Tu". Tricourile le personalizam cu mesaje adaptate evenimentului: aniversare, petrecerea burlacilor, sarbatorirea casatoriei si alte evenimente speciale.

PERSONALIZARE ARTISTICA MARCA "Cum vrei Tu"

Cel mai inedit cadou. Cadoul personalizat perfect. De la poza la arta! Tu ne trimiti fotografia, artistii nostri o picteaza manual si ulterior imprimam pe tricou un colaj intre pictura si fotografie. Iar tu vei darui nu doar un cadou personalizat, ci si o mica opera de arta.

INAPOI LA MENIU