Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI
Daca vrei sa stii ce spun clientii nostri despre tricourile personalizate produse de "Cum vrei Tu", in aceasta pagina vei gasi ultimele recenzii ale celor care au cumparat produsele fabricate de noi. Tricourile "Cum vrei Tu" sunt foarte apreciate! Cele mai cumparate sunt tricourile produse in editie limitata marca "watercolour STYLE". Ele sunt facute folosind o tehnica noua si profesinala.
Cei care au cumparat si au indraznit sa colaboreze cu noi, devenind creatori, ne-au lasat niste ganduri. Le multumim! Pentru noi e important ca toata lumea sa fie multumita. Hai sa indraznim impreuna! Fii "Cum vrei Tu" sa fii!

Bai, oamenii sunt chiar misto! I-am facut fetei mele cadou un tricou personalizat si m-au uimit cat de creativi au fost, prompti si cum a aratat ideea pe care o aveam in minte! Sunt tineri, deschisi si asta se simte! Bravo!

OLA - Bucuresti


Cand am implinit un an de casnicie, am cautat un cadoul nemaipomenit, la fel ca si ocazia pentru care-l cumparam. Am ramas placut surprinsa de aceasta echipa tanara, cu idei foarte faine, care m-a ajutat realmente sa imi surprind sotul. Toate serviciile sunt de nota 10. Felicitari, recomand din toata inima!

ANDREEA - Bucuresti


INAPOI LA MENIU