Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI
Vrei sa faci un cadou original si unicat? "Cum vrei Tu" este locul de care ai nevoie! Aici te poti exprima asa cum simti. Tu vii cu ideile si dorinta, noi cu spatiul, materiale de calitate si productia. Cand viziunea unica a fiecarui client se combina cu arta si cu produse de calitate, rezultatul nu poate fi decat unul singur: satisfactie pentru toti cei implicati.
POVESTEA NOASTRA
Am cautat si noi deseori, modalitatea cea mai potrivita de a exprima ce simtim fata de cei dragi, un cadou original sau personalizat, unic in felul sau. Ideea noastra s-a nascut tocmai din lipsa unei oferte! Arunca o privire pe site sa vezi ce putem! Sigur vei gasi ceva care iti place sau care te inspira. Suntem aici ca sa facem impreuna "Cum vrei Tu".
Ce isi propune "Cum vrei Tu"?
In produsele realizate ne lasam inspirati de street art, mai mult decat o fac alte brand-uri. Noi indraznim sa gandim altfel si vrem sa reinventam personalizarile clasice! Stilul "Cum vrei Tu" combina conceptul de high street fashion cu creativitatea clientului. In atelierul nostru vom croi dupa dorinta si imaginatia ta, un cadou unicat, personalizat si de calitate.Echipa Cum vrei Tu

Echipa "Cum vrei Tu" este formata din persoane creative, profesionisti in fotografie, ilustratie si design. Pentru fiecare dintre noi e important sa se exprime liber in tot ceea ce face si sa fie original. Impreuna cu clientii nostri vom realiza cadoul unic si personalizat care sa le exprime cel mai bine sentimentele.
VREI SA AFLI MAI MULTE DETALII?

INAPOI LA MENIU