Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI

INTREBARI FRECVENTE

Informatii produse, plata si transport

CUM COMAND PRODUSE DIN WEBSITE-UL "Cum vrei Tu"?

Comanda se face numai pe site-ul nostru, iar finalizarea acesteia se poate face cu sau fara inregistrare. Dupa plasarea comenzii, vei primi un email de confirmare care va contine lista produselor comandate si detaliile aferente acestora. Comenzile platite cu cardul de credit sunt confirmate in mod automat, iar cele achitate prin ramburs, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii, veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Comanda se livreaza doar dupa aceasta confirmare.

CUM PLATESC?
Pe website-ul "Cum vrei Tu" plata se poate face prin doua moduri, plata prin cardul de credit sau ramburs. Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului, in numerar. Plata cu cardul se poate efectua atat cu cardul personal cat si cu cel al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. CumvreiTu.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
CUM SE LIVREAZA PRODUSELE "Cum vrei Tu"?

Deoarece toate produsele sunt realizate pe comanda, livrarea produselor comandate se realizeaza intr-un interval de 3-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre  CumvreiTu.ro. Dacaaveti nevoie de produsele noastre intr-un interval mai scurt de timp, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii. Dupa finalizarea procesului de productie, comanda este livrata prin intermediul serviciului de curierat rapid, GLS. Selectam pentru tine cel mai mic cost de livrare si ti se aloca curierul.
Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 si sambata la cerere.
Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma.

CUM RETURNEZ?
Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Vezi mai multe despre returnari aici->>

Alte intrebari

POT RIDICA PRODUSUL PERSONAL?
Din pacate, momentan nu avem o locatie fizica de unde poti ridica produsul personal de la sediul nostru din București. Insa, pentru o taxa suplimentara(ce se va stabili in urma unui apel telefonic in functie de tipul comenzii) putem sa iti livram chiar si in aceias zi produsul comandat, oriunde in Bucuresti.
AM UITAT SA ADAUG UN PRODUS, IL POT ADAUGA ULTERIOR?
Dupa ce comanda este confirmata, nu se poate adauga alt produs decat prin crearea unei comenzi noi.
AM NEVOIE DE COMANDA ACUM. SE POATE SA PLATESC MAI MULT PENTRU A PRIMI PRODUSUL MAI REPEDE?
Acest serviciu este disponibil doar in București. Te rugAm sA ne contactezi pe contact@cumvreitu.ro pentru mai multe detalii.
COMANDA A AJUNS INSA CONTINE PRODUSE DETERIORATE. CUM SE POATE REZOLVA?
Ne pare nespus de rau ca ai intampinat astfel de probleme. Trimite-ne toate detaliile pe contact@cumvreitu.ro si vom incerca sa gasim o solutie.
NU DORESC SA IMI CREEZ CONT. POT FACE O COMANDA SI FARA CONT?
Da, pe www.CUMVREITU.ro se pot face comenzi și fara cont. Completeaza toate datele necesare in formularul de comanda iar comanda va fi preluata cu succes. Totusi, iti recomandam creearea unui cont pentru a usura procesul de comanda pe viitor.

IN CAT TIMP AJUNGE COMANDA?
Termenul de livrare pentru fiecare produs este afisat in pagina produsului. Ca si regula de baza, personalizarile prin transfer termic le vei primi in 3 zile lucratoare de la data plasarii comenzii, in schimb, toate personalizarile de tip DTG, dureaza intre 5-10 lucratoare. Daca o comanda contine produse cu termene de livrare diferite, livrarea se va face in functie de termenul cel mai indelungat. Livrarea nu poate fi fractionata. In general, exceptand perioadele foarte aglomerate, daca comanda se inregistreaza de luni pana vineri pana la ora 14, este procesata in acceasi zi si ajunge la destinatie urmatoarele 5-10 zile, inclusiv sambata pentru localitatile in care curierii fac livrari si in weekend. Daca comanda se inregistreaza dupa ora 14 de luni pana vineri, este procesata in prima zi lucratoare, și ajunge la destinatie in urmatoarele 5-10 zile lucratoare. Daca comanda se inregistreaza in weekend, este procesata luni.
AM GRESIT CEVA LA PERSONALIZARE CAND AM FACUT COMANDA. POT CORECTA?
In anumite situatii, cand produsul nu a intrat in faza de productie se pot face anumite corectii. Te rugam sa ne contactezi pe contact@cumvreitu.ro pentru mai multe detalii.
INAPOI LA MENIU