Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI

CE TREBUIE SA FACI CA TRICOURILE SA DUREZE MAI MULT TIMP?

VERIFICA DETALIILE INTERIOARE

Daca vrei sa pastrezi un tricou personalizat de noi pentru mai mult timp, verifica eticheta de pe gulerul interior. Acolo gasesti indicatii despre cum trebuie realizate diferite operatiuni, ca spalare, uscare, calcare, pentru a-i prelungi viata.

SPALAT USOR LA 30 GRADE

Temperatura maxima de spalare este de 30 grade. Ca sa fii sigur ca temperatura e cea potrivita, apa nu trebuie sa te friga daca o atingi cu mana. In general, masina de spalat are si un program de spalare la 30 de grade. Si nu uita de stoarcere! Numarul de rotatii recomandate este intre 600 si 800 per minut. Iar daca storci cu mana, incearca sa nu strangi prea tare!

USCARE CU GRIJA

Uscarea este un proces important, se face si ea cu atentie. Daca vrei ca tricoul sa aiba o viata lunga, nu il vei atarna cu sau fara clesti! Il vei pune pe un umeras si astfel tasatura se va usca nesifonata.

CALCAT PE DOS

In mod normal, un tricou uscat pe umeras, nu mai are nevoie sa fie calcat. Dar daca esti genul impecabil si perfectionist, vei vrea ca s tricoul sa arate la fel. Ai grija sa il calci pe dos, la o temperatura care sa nu fie ridicata, pentru a proteja printul.

TESTE SPECIALE

De unde stim ca tricourile "Cum vrei Tu" rezista in timp? Pentru ca am facut probe si am experimentat. Am testat cerneala, procesul de print, dar si celelalte procese la care tricoul este supus. Numai asa te putem asigura ca avem produse de calitate!

INSTRUCTIUNI EXTRA

Instructiunile pentru o buna utilizare vor insotie fiecare produs personalizat comandat. Nu conteaza cate comenzi vei face, noi iti vom trimite de fiecare data si instructiunile. Vrem sa intelegi ca depinde si de tine cum le intretii ca sa reziste cat mult timp.

INAPOI LA MENIU