Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI
Produsele "Cum vrei Tu" au avantajul ca pot fi combinate astfel incat sa spuna o poveste frumoasa. Ea este despre tine si destinatarul cadoului tau, despre produsele noastre de calitate si unicitatea lor! Cadoul pe care il vei face va fi exact "Cum vrei Tu"!

TRICOURI DE CALITATE

Tricourile "Cum vrei Tu" sunt 100% din bumbac, cusute si lucrate cu grija. Testul calitatii se va da in timp. Desi vor fi purtate si spalate, tricourile noastre nu se vor deteriora, culorile si imaginea initiale rezistand mai mult timp. Unul din obiectivele noastre este sa devenim o marca de calitate cunoscuta.

TEHNICI DE PRINT MULTIPLE

Daca ai ajuns la noi, inseamna ca esti un spirit liber! Atunci de ce sa ne oprim la un dreptunghi cand vine vorba de design? La "Cum vrei Tu" folosim tehnici de print si personalizare diverse, in functie de modelul ales. Tricourile personalizate sunt create prin print DTG, screen print, serigrafie si chiar pictura manuala. Personalizeaza orice, oricand, “Cum vrei Tu”!

EXECUTIE... MAIESTRIE...EXPERIENTA

Stim cum este sa astepti cu nerabdare un pachet, iar cand il primesti, sa fii surprins neplacut de felul in care a fost impachetat. Produsele livrate de "Cum vrei Tu" sunt verificate atent si impachetate cu grija. Vrem ca si ambalajul cadoului sa fie o surpriza placuta, nu doar continutul.

PREGATIREA SI ATENTIA LA DETALII

Iti mai aduci aminte cand ai primit un cadou care ti-a facut inima sa iti sara din loc de bucurie? Noi ne ocupam cu atentie de toate detaliile, astfel incat cadoul tau sa aiba acest efect asupra persoanei dedicate. Un cadou de la "Cum vrei Tu" va fi cel mai bun mesager al sentimentelor tale.

FABRICATE IN ROMANIA

Echipa "Cum vrei Tu" crede in profesionalism si calitate. Una din convingerile noastre este ca si in Romania se pot face lucruri bune si serioase, cu conditia sa nu se faca rabat de la calitate si creativitate! Noi vom arata ca si in Romania se poate!

CE URMEAZA?

Pentru inceput vom realiza tricouri personalizate. Ele vor fi unicat, indiferent ca surprind o idee creatia ta, o poza cu o amintire de neuitat sau ca il picteaza artistii nostri. Obiectivul nostru este sa personalizam orice obiect de imbracaminte sau incaltaminte, astfel incat cel care il poarta sa se distinga prin originalitate.

INAPOI LA MENIU