Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI
Watercolour STYLE este un brand de sine statator al grupului “CumvreiTu”. Prin tehnica watercolour, incercam sa imbinam diferite tehnici artistice cu o calitate ridicata a produselor personalizate. Indraznim sa aducem pe piata romaneasca aceasta tehnica pentru ca noi credem in ea. Poti sa arunci o privire.

DE CE PRINT WATERCOLOUR?

Stilul de ilustrare prin tehnica acuarelei este un stil des intalnit in randul designer-ilor marilor case de moda. Acest mod de prezentare a ideilor are un succes enorm in Australia si America. Fiecare model creat de "Cum vrei Tu" este atent pictat manual pentru a crea o mica opera de arta. Iata cateva motive pentru care acest stil de ilustrare nu are cum sa treaca nevazut odata ce il porti:

IMPRESIE VIZUALA DEOSBITA

Tehnica acuarelei creaza un efect uimitor datorat combinarii culorilor; astfel, fiecare strop de cerneala sau urma de pensula pare ca a fost gandita in prealabil si chiar si cele mai mici "greseli" dau intregului un aspect distinctiv si unicat. Asta inseamna arta print-ului!

TEXTURA COMPLEXA

Fiecare strat de cerneala aduce cu sine o lume noua in acelasi univers, iar transparenta culorilor produce oricarui design grafic o nota autentica si ii confera unicitate.

PERFECTIUNE IN IMPERFECTIUNE

Toate acele mici imperfectiuni care apar in timpul procesului de pictura dispar datorita efectului de acuarela, facandu-le sa faca parte din intregul proces creativ. Acest efect unic prin natura sa, creeaza impresia de naturalete a creatiei, permitand privitorului sa isi imagineze ce vrea.

INTERES VIZUAL

Stilul watercolour construieste un camp vizual exploziv care incanta ochii si care, prin grafica explorativa, te indeamna sa-ti eliberezi propria creativitate.

IMPACT VIZUAL

“Watercolour itself can reflect an expressive and artistic vibe” cum ar zice cei care gandesc in engleza. In romaneste putem spune ca acest stil de print te vrajeste tocmai pentru ca te lasa sa fii "Cum vrei Tu", expresiv si sa fii artist.

VAN Gogh zicea: ”Visez ca pictez, iar apoi pictez ce visez”
INAPOI LA MENIU