Datorita volumului foarte mare de comenzi, produsele vor fi livrate in maxim 14 zile. VEZI NOUTATI
Ai o comunitate pe social media? Iti place fashion-ul? Esti artist sau pur si simplu cauti o noua sursa de venit? Atunci ai ajuns in locul potrivit. Pentru ca vrei sa fii diferit! Visezi sa porti ceva care sa te reprezinte si sa arate ca si cum ar fi produs de o casa de moda.
"Cum vrei Tu" iti ofera posibilitatea de a-ti lansa propriul brand de haine, exprimandu-te asa cum simti. Indrazneste sa arati lumii creatia ta! Nu investesti nimic! Nu ai nevoie de stocuri! Incarcam modelele pe platforma, iar in momentul in care cineva plaseaza o comanda, noi ne ocupam de toata treaba, iar tu primesti comisionul din vanzari.

PENTRU CINE?

Influenceri romani, artisti, autori, bloggeri, etc.

INFLUENCERI ROMANI

Ai 1 million de urmaritori in social media ori poate esti abia la inceput? Niciodata nu este prea tarziu si nici prea devreme pentru a adauga o noua metoda de monetizare. De ce sa nu ai posibilitatea de a impartasi un mesaj, o emotie sau chiar o poveste prin creatiile tale?

ARTISTI & AUTORI

Ai publicat o carte sau poate pur si simplu iti place sa desenezi sau sa pictezi? Perfect! Nu ti-ar placea sa treci la urmatorul nivel si sa iti faci operele si mai cunoscute? Ca autor ai acum posibilitatea sa creezi un univers intreg cu forta citatelor tale. Iar ca artist permiti mai multor oameni sa se bucure de opera ta, nu doar celor care ti-au achizionat tablourile.

BLOGGER – AFFILIATE MARKETING

Stim ca iti place sa pozezi si sa povestesti despre tine, dar vine un moment cand poate te gandesti ca ai fi putut face mai mult daca aveai un buget mai mare. Noi iti oferim posibilitate de a valorifica munca ta. PLaseaza bannere de afiliere pe site-ul tau si de fiecare data cand cineva cumpara ceva prin tine, vei primi un comision in mod automat!

AVANTAJE

Dai drumul la treaba cat ai zice "Cum vrei Tu"!
Scapi de grija stocurilor si investitiilor de start-up.
Poti lansa modele nelimitate sau chiar colectii in editie limitata cu detalii de brand (print fata/ verso, etichete textile, etichete carton, ambalaj etc.)
Poti sa vii cu propriile modele sau poti sa ceri indrumare de la artistii nostri care te vor ajuta cu design-ul. Odata setate noile modele, noi ne ocupam de restul.

NOI NE OCUPAM DE TOT

Productie, impachetare, distributie, incasare, reduceri sezoniere, iti punem la dispozitie reteaua noastra de afiliati pentru a-ti creste vanzarile, exclusivitate, taxe, mentenanta, etc.

"Ce ai de facut de acum inainte? Completeaza formularul de mai jos si hai sa incepem o frumoasa colaborare din care fiecare are de castigat!
INAPOI LA MENIU